Pasha Sulina

Activities

Cei care vor să scape de aglomeraţie şi să aibă parte în vacanţă, de linişte şi de relaxare în natură, pot alege ca destinaţie Sulina.

Poţi merge la plaja cu nisipul fin sau cu barca în minunata Deltă; seara pe faleza Dunarii nu se compară cu agitația de pe falezele litoralului. Plaja larga si virgina se află la aproximativ 4 km de oraș. Aici poti manca pranzul, savura o bautura rece, sau poti sa te pierzi intre dunele de nisip fin, cu vegetatie speciala.

Se poate închiria o ambarcațiune pentru plimbari prin canalele din Deltă (Barbosu, Madgearu, Caraorman, lacul Puiu, lacul Roșu, etc.) și la vărsarea Dunării în Marea Neagră (la colonia de pelicani).

Excursiile in împrejurimi sunt o experienta aparte: pădurea Letea și vecinătățile ei cu satul Letea si taul (un iaz natural cu apa sarata) spre nord; în sud-est, folosind canalul Busurca se poate merge spre lacul Lumina si se poate ajunge la lacul Roșu, Puiu si Mila 23, iar spre sud pe canal, se poate ajunge la Sfantul Gheorghe. Excursionistii se pot opri la o masa pescareasca traditionala.